Ons boek

Het boek over 21 Oost-Brabantse familiebedrijven

Home Kennisbank Het boek over 21 Oost-Brabantse familiebedrijven

Wij presenteren: Ons Verhaal II. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van het boek ‘Ons Verhaal II’. Het boek over opvolging binnen familiebedrijven in Oost-Brabant. Albert Dominicus, founder/partner van Adagium Corporate Finance, sprak met 21 ondernemers, die aan het roer staan van gerenommeerde Brabantse familiebedrijven, en tekende hun verhaal op.

In navolging van het eerste boek ‘Ons Verhaal’ dat 5 jaar geleden, ter ere van het 10-jarige bestaan van Adagium, gelanceerd werd, presenteert Adagium nu deel twee.

Destijds stonden 21 Veghelse ondernemers uit familiebedrijven centraal. Nu ligt de focus op 21 fantastische familiebedrijven in Oost-Brabant. In het boek zijn de persoonlijke verhalen opgetekend van de huidige generatie dat aan het roer staat in het familiebedrijf. Over de geschiedenis van hun familiebedrijf, hoe het was om op te groeien in een ondernemersgezin en hoe de overdracht van de ene op de andere generatie is gegaan.

Periodiek worden de verhalen uit het boek gepubliceerd op de website van Adagium. Lees hier de verhalen die reeds gepubliceerd zijn.

Een succesvolle boekpresentatie

Op donderdag 14 oktober vond de boekpresentatie plaats in het prachtige Kasteel Henkeshage in Sint-Oedenrode. Alle genodigden zagen dat het eerste exemplaar van het boek overhandigd werd aan Sander van der Lande (Lande Group). Vervolgens ontvingen alle 21 ondernemers hun eigen exemplaar.

Via deze weg willen wij nogmaals alle aanwezigen en in het bijzonder de ondernemers van de 21 familiebedrijven bedanken: Maarten van Gerven, Jurre Vermeulen, Jos Vermeulen, Richard Huisman, Jos van Doren, Gaby Westelaken, Wilbert Fassbender, Marianne Fassbender-Vogels, Arno Smits, Erwin van Limpt, Peter van den Bosch, Mireille Huizer – de Bruijn, Suzanne de Bekker – van Druten, Rob Oorthuizen, Bas Vermeulen, Willy van Mensvoort, Frits Meulendijks, Rick Meulendijks, Wilbert van Erp, Maurits van der Lande, Maurik van den Heuvel, Mark van de Laarschot, Wilco van Grunsven, Jorgo van den Brand, Maarten van Driel en Jan ter Horst.

Ben je benieuwd naar deze unieke ondernemersverhalen? Vraag een van de medewerkers van Adagium om een exemplaar.

Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Bel ons direct
+31 (0)413 – 22 50 10
Mail ons direct
info@adagium.nl