Adagium heeft het proces begeleid waarin Whyellow zich heeft aangesloten bij House of Clouds. De twee ondernemers Michiel Lampe en Sebastiaan Sloos blijven zich inspannen voor Whyellow. Het doel van Whyellow is het bedrijf commercieel nog daadkrachtiger te maken om verdere groei en ontwikkeling te kunnen borgen.

Adagium heeft, met Michiel en Sebastiaan, de zoektocht naar de juiste partner op zich genomen en daarbij House of Clouds als dé partner gevonden. Dit ICT-platform breidt zo haar dienstverlening uit van Intelligent Analytics, Multi-cloud control, DevOps en Cybersecurity met nu ook Software Development. Door de bundeling van krachten kan de onderneming haar positie als digital specialist in Nederland versterken.

Whyellow, met zo’n 40 software engineers aan boord, kan haar klanten naast advies bij hun digitale strategie, ook de realisatie naar moderne (platform-)oplossingen aanbieden. Een win-win voor beide ondernemingen dus.

Voor meer informatie lees hier het persbericht van Whyellow.

Namens Adagium en onze betrokken collega’s Frank Schuurmans en Jon Pieper wensen we Michiel en Sebastiaan, samen met het management van House of Clouds, ontzettend veel succes in de realisaties van gezamenlijke ambities.