Referentie

Votech B.V. bundelt krachten met Duravant en Fischbein International

Home Referenties Verkoop Votech aan Duravant

Vorige week kondigde Votech B.V., gevestigd in Reusel, aan dat het bedrijf de handen ineen slaat met internationale bedrijven Duravant en Fischbein International.

Votech B.V. gaat samen met Fischbein International (onderdeel van Duravant), om op deze manier wereldwijd het klantenbestand te bedienen. De combinatie van Votech’s expertise in zakkenvul- en palletiseermachines en Fischbein’s portfolio van zakseal- en naaimachines zorgt voor een versterkende match tussen de twee bedrijven.

Adagium begeleidde Votech B.V. bij deze bedrijfsoverdracht en wist vanuit haar netwerk de geschikte strategische koper te vinden. Team Adagium feliciteert eigenaren Rolf Michiels, Pierre Dierckx en Peter Vissers met deze belangrijke stap om hun bedrijf naar de volgende fase te brengen.

Het bundelen van krachten

“We zijn verheugd om deel uit te maken van de Duravant groep van wereldklasse merken en automatiseringsoplossingen”, zei Rolf Michiels, Directeur Project Sales bij Votech B.V. “Het is voor ons een geweldig vooruitzicht om ons aan te sluiten bij het Fischbein-team en onze klanten beter van dienst te kunnen zijn door middel van een gezamenlijke strategie”.
Pierre Dierckx, Directeur Operations bij Votech B.V., voegt toe: “Ons partnerschap met Duravant opent de weg voor Votech’s geografische expansie en groei in Europa”.

Lees hier het volledige persbericht.

Over Votech

Votech B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen van zakkenvul- en palletiseermachines, stretch hood machines en transportsystemen. Het merk Votech staat bekend om het leveren van complete verpakkingslijnen vanaf het vullen van een zak, tot en met het interne pallettransport naar het magazijn.

Over Duravant

Duravant is een wereldwijd opererend bedrijf met productie-, verkoop- en servicefaciliteiten in Noord-Amerika, Europa en Azië. Dankzij haar portfolio van werkmaatschappijen levert Duravant betrouwbare end-to-end procesoplossingen voor klanten en partners binnen alle markten die zij bedienen in de voedselverwerkende, verpakkings- en material-handling sector.

Over Fischbein

Fischbein ontwerpt en produceert verpakkingsmachines en complete systemen. Al meer dan 100 jaar is Fischbein de leider op het gebied van naai- en sluitsystemen door het leveren van doordachte, robuuste en betrouwbare oplossingen. Fischbein is onderdeel van Duravant.

Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Bel ons direct
+31 (0)413 – 22 50 10
Mail ons direct
info@adagium.nl