Referentie

“Ik heb vanaf de zijlijn meegekeken” Johan van Beek, Sabo Boxtel

Home Referenties Sabo Boxtel

Toeval is het sleutelwoord als het gaat om Johan van Beek en Adagium. Bij een bijeenkomst ontmoetten ze elkaar en raakten aan de praat. “Het gevoel was goed.” Enkele maanden later is de bedrijfsoverdracht een feit.

De 59-jarige eigenaar van Sabo Boxtel, een machinefabriek en hardingsbedrijf, wist natuurlijk dat hij ooit voor de keus komt te staan: zijn bedrijf verkopen of niet. “Je weet dat er het een keer van komt. De opvolging binnen het gezin was er niet en een koper vinden is niet eenvoudig. Samen met Adagium ben ik het proces gestart.”


“Mijn doel was helder: ik wilde een goede partij vinden, die ook kansen zag in het bedrijf en eventueel zou kunnen uitbreiden. Ik wilde de toekomst van het bedrijf en voor mijn veertien medewerkers graag waarborgen”
Johan van Beek

Continuïteit waarborgen

“Mijn doel was helder: ik wilde een goede partij vinden, die ook kansen zag in het bedrijf en eventueel zou kunnen uitbreiden. Ik wilde de toekomst van het bedrijf en voor mijn veertien medewerkers graag waarborgen”, vervolgt hij. “Die continuïteit is het belangrijkste voor me geweest.”

In Han Galema van Adagium vond hij de juiste man om zijn bedrijfsoverdracht te regelen. Een open en eerlijk proces waarbij de kennis en kunde werd overgelaten aan Adagium. “Ik moet eigenlijk eerlijk zijn: ik heb het proces vanaf de zijlijn gevolgd. Ik heb meegekeken.” Na ruim twintig jaar is het bedrijf gekocht aan een investeringsmaatschappij. “Helemaal loslaten is er nog niet bij. Ik Ik draai nog even mee tot het moment de juiste mensen op hun plek zitten. Maar ik kan ook gaan genieten van de mooie dingen van het leven. Het zal wel een mooie combinatie worden tussen genieten en nieuwe uitdagingen.”

Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Bel ons direct
+31 (0)413 – 22 50 10
Mail ons direct
info@adagium.nl