Referentie

Begeleiding bij succesvolle aandelenoverdracht Kanters Special Products

Home Referenties Aandelenoverdracht Kanters Special Products

Afgelopen zomer heeft de aandelenoverdracht van Kanters Special Products BV plaatsgevonden. De huidige directeur Rogier van Sambeek had als doel om de andere aandeelhouders uit te kopen. Rogier benaderde Adagium om dit proces van overdracht te begeleiden. De aandelenoverdracht en de verkoop van het onroerend goed zijn beide in juli gerealiseerd.

Kanters schakelt Adagium in

Rogier van Sambeek is al ruim 15 jaar werkzaam bij Kanters Special Products en is uitgegroeid tot Algemeen Directeur. Hij voert het management. Kanters Special Products is een onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en distribueren van diergezondheidsproducten voor de intensieve veehouderij. Adagium heeft een objectieve waardebepaling opgesteld van de onderneming, een koper gezocht voor het onroerend goed en de aandelenoverdracht van begin tot eind begeleid.

Een objectieve waardebepaling en succesvolle aandelenoverdracht

Adagium kreeg de opdracht om een objectieve waardebepaling van de onderneming op te stellen. Deze waardebepaling diende als basis voor de koopprijs van de aandelen. Daarnaast heeft Adagium een overnamekandidaat gevonden voor het onroerend goed. Na de waardebepaling startte de onderhandelingen rondom de aandelenoverdracht. Los van het opstellen van alle contracten en aktes speelde het emotionele aspect een rol. Adagium heeft dit traject succesvol begeleid en zorgde ervoor dat alle partijen het proces naar tevredenheid konden afsluiten.

Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Bel ons direct
+31 (0)413 – 22 50 10
Mail ons direct
info@adagium.nl