Nieuws

Tom Vestjens treedt toe als partner bij Adagium

Home Kennisbank Tom Vestjens treedt toe als partner bij Adagium

Tom Vestjens treedt toe als partner bij Adagium

14 juli 2023 was een gedenkwaardige dag voor Adagium Bedrijfsoverdrachten. Tom Vestjens trad namelijk officieel toe als aandeelhouder en partner bij de specialist in het begeleiden van bedrijfsoverdrachten. Hierdoor bestaat het partnerschap nu uit Albert Dominicus, Frank Schuurmans en Tom Vestjens. Daarmee speelt Adagium in op de groei en waarborgt het haar continuïteit naar de toekomst. Tom licht toe hoe hij de afgelopen 6 jaar stapsgewijs naar dit punt heeft toegewerkt.

Samen bouwen aan de toekomst

In 2017 sloot Tom zich aan bij Adagium en ontwikkelde zich in de loop der jaren tot zelfstandig overnameadviseur. Om nu als aandeelhouder en partner toe te treden is voor alle partijen een logische volgende stap. Tom: “Bij Adagium voel ik mij thuis en kreeg ik vanaf dag één de ruimte om mijzelf te ontwikkelen. Ik adem en leef Adagium. Daarbij vind ik het mooi verder te denken dan morgen en Adagium nog beter op de kaart te zetten. Juist ook gericht op de lange termijn. Ik ben blij dat Albert en Frank mij deze kans bieden.”

Meegroeien met Adagium

Deze stap brengt Adagium stabiliteit en continuïteit naar de toekomst toe. Hierdoor kan de verwachte groei verder vormgegeven worden. Tom: “We zijn een hecht en hardwerkend team. De laatste jaren heeft Adagium zich als kantoor sterk ontwikkeld. Getuige ook de benoeming tot overnamekantoor van het jaar in 2020 én 2021. In die zin ben ik ook met Adagium meegegroeid. Van junior tot zelfstandig adviseur. Inmiddels begeleidde ik tientallen ondernemers en ondernemingen en het is een mooie gewaarwording nu zelf een soortgelijk traject te doorlopen. Ik voorzie een lange toekomst bij Adagium als mede-kartrekker Adagium verder uit te bouwen. Dat doen we vooral samen, als team Adagium, waarbij we van eenieders kracht gebruikmaken.”

Altijd voor de beste deal

Deze ontwikkeling brengt geen grote veranderingen met zich mee binnen het team van Adagium. Tom: “We blijven ons richten op hetgeen we goed in zijn: ondernemers begeleiden bij een verkoop of aankoop van een bedrijf. Ik ben er trots op dat wij in de markt bekend staan als een betrouwbaar en daadkrachtig overnamekantoor. Ondernemers weten dat hun overnametraject bij ons in goede handen is. En persoonlijk vind ik het mooi complexe trajecten tot een goed einde te brengen. Daarbij staat het ontzorgen van onze klanten en het gaan voor de beste deal met stip op nummer 1.”

Met volle kracht vooruit

Met deze uitbreiding schakelt het team van Adagium vanuit een sterke basis door naar de volgende versnelling. Dat bevestigen ook Albert Dominicus en Frank Schuurmans: “We zijn ontzettend blij met het uitbreiden van ons partnerschap in de vorm van het toetreden van Tom. Hiermee spelen we adequaat in op onze groeiambities en bieden we Tom de logische vervolgstap in zijn carrière bij Adagium.”

Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Bel ons direct
+31 (0)413 – 22 50 10
Mail ons direct
info@adagium.nl