Nieuws

Terugblik op succesvolle Regionale Overname Dagen

Home Kennisbank Terugblik op succesvolle Regionale Overname Dagen

Gisteren was Albert Dominicus namens Adagium spreker op de Regionale Overname Dagen. Een event dat mede georganiseerd werd door overnameplatform Brookz. Namens Adagium waren de partners Albert Dominicus en Tom Vestjens aanwezig.

Pre-exit strategie

Een volle zaal ondernemers luisterde aandachtig naar het verhaal van Albert. Centraal stond het thema ‘verkoop middels een pre-exit strategie’. Eenvoudig uitgelegd: een ondernemer verkoopt zijn bedrijf in twee stappen. In zijn betoog ging Albert dieper in op de voor- en nadelen van een pre-exit.

Op uitnodiging van Albert vertelde Marian Wagemakers haar persoonlijk verhaal over de verkoop van Dalco Food BV aan het Engelse Hilton Food Ltd. Ze was jarenlang algemeen directeur van het familiebedrijf Dalco Food. Een grote landelijke producent van vega en vegan producten met twee vestigingen en 140 medewerkers. Marian legde uit hoe dit overnameproces in elkaar stak en hoe zij de pre-exit beleefd heeft.

Netwerken tijdens de Regionale Overname Dagen

Na afloop was er een kennismarkt waar alle aanwezigen met de sprekers in gesprek konden gaan. Ook was er alle ruimte om te netwerken. Voor de mensen die interesse hadden, lag er een exemplaar van Ons Verhaal klaar. Hét boek over bedrijfsopvolging binnen familiebedrijven.

Wilt u meer weten over een mogelijke pre-exit strategie? Neem dan gerust contact op met Adagium. Ons team vertelt u hier graag meer over en legt uit wat dit voor uw onderneming betekent. Bel +31 (0)413 – 22 50 10 of mail info@adagium.nl.

Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Bel ons direct
+31 (0)413 – 22 50 10
Mail ons direct
info@adagium.nl