Event

Adagium organiseert Heroes event

Home Kennisbank Adagium organiseert Heroes event

Op donderdag 30 januari organiseerde Adagium voor haar relaties het Heroes Event in de Maaspoort Sport & Events. In het huis van basketbalclub Heroes Den Bosch vertelden gastsprekers als voorzitter Bob van Oosterhout, oud-scheidsrechter Antio Sinterniklaas en Heroes-spelers Stefan Wessels en Thomas van der Mars over de raakvlakken tussen topsport en ondernemen.

Het verschil wordt gemaakt door een extreme intrinsieke motivatie om iedere dag de beste te zijn in wat je doet, met een maximaal oog voor de kleinste details. Want deze kleine details geven uiteindelijk de doorslag om écht succesvol te zijn.

Aansluitend genoot het gezelschap van een voortreffelijk diner in de businessclub en zagen zij Heroes Den Bosch de basketbalwedstrijd met 91-62 winnen tegen concurrent Feyenoord. Daarmee werd de avond in euforie afgesloten.

Adagium bedankt Bob van Oosterhout, Antio Sinterniklaas, Stefan Wessels, Thomas van der Mars, Heroes Den Bosch, Maasport Sport & Events en alle aanwezigen voor deze geweldige ervaring.

Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Bel ons direct
+31 (0)413 – 22 50 10
Mail ons direct
info@adagium.nl