Partnership

Sponsoring Avesteyn

Home Kennisbank Sponsoring Avesteyn

Binnen het Adagium-team maken we er een sport van om iets terug te doen voor de maatschappij. Vandaar dat we onder meer de plaatselijke voetbalclub Avesteyn in Heeswijk-Dinther sponsoren. Voorzitter Wilson Bosch en Albert Dominicus vertellen meer over deze samenwerking.

Teruggeven aan jeugdige voetballers

Sinds de oprichting in 1941 voorziet voetbalclub Avesteyn in een belangrijke maatschappelijke behoefte voor jong en oud in Heeswijk-Dinther. Wilson: “Binnen het dorp is Avesteyn een plek van verbinding voor zowel junioren als senioren. Als voetbalvereniging ben je enigszins beperkt in financiële middelen. Natuurlijk haal je inkomsten vanuit een goedlopende kantine, maar wanneer je iets bijzonders wil doen zijn sponsoren van wezenlijk belang. Adagium helpt ons als 3-sterren sponsor, naast de hoofdsponsors het hoogste
sponsorschap binnen de club.”

Albert vult aan: “We vinden het belangrijk om vanuit maatschappelijk oogpunt een bijdrage te leveren. Hierdoor kan Avesteyn bijvoorbeeld investeren in nieuwe faciliteiten voor de jeugdige spelers van de club. Wat ons betreft een mooie manier van het realiseren van lokale verbinding.”

Wilson: “De bijdragen van sponsoren als Adagium maakt een voetbalclub rijk. Niet zozeer qua geld, maar in mate van wat je kunt doen voor jeugdige voetballers. Onze club beschikt nu over een trapmuur en pannaveldje, mooie tribune en prachtig sportpark. Alle sponsorgelden komen ten goede van de spelers. En daar zijn we dankbaar voor.”

Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Bel ons direct
+31 (0)413 – 22 50 10
Mail ons direct
info@adagium.nl