Nominatie

Adagium genomineerd voor Overnamekantoor van het jaar 2021

Home Kennisbank Adagium genomineerd voor Overnamekantoor van het jaar 2021

Na de overwinning van vorig jaar, willen we deze verkiezing dit jaar natuurlijk ook weer winnen. De eerste stap is al gezet, want Adagium is dit jaar voor het 3de jaar op rij genomineerd voor Overnamekantoor van het jaar in de categorie medium.

Je kunt Adagium helpen om deze verkiezing te winnen van de vier andere genomineerde overnamekantoren. Ga naar de website van de Fusie en Overname Awards en breng je stem uit op Adagium als overnamekantoor van het jaar. Stemmen kan tot uiterlijk vrijdag 3 december 12.00 uur.

De Fusie & Overname Awards worden woensdag 8 december uitgereikt tijdens het Fusie & Overname Jaarcongres, georganiseerd door Brookz. Vanuit heel Team Adagium bedanken wij je alvast voor het uitbrengen van je stem. Natuurlijk houden we je op de hoogte over de uitslag.

3de jaar op rij genomineerd voor Overnamekantoor van het jaar

Na de 1ste nominatie in 2019, werd Adagium vorig jaar uitgeroepen tot het Overnamekantoor van het jaar 2020. Een prachtige erkenning voor 15 jaar inspanning en bouwen in de markt. Een gecombineerde prestatie gericht op dealmaking, zichtbaarheid in de markt en bijdrages aan het vak. Fantastisch om erkend te worden voor onze vakbekwaamheid en betrokken bij onze klanten.

Hoe kun je hier het beste opvolging aan geven? Adagium blijft zich onverminderd inzetten voor onze klanten, want ons credo blijft: ‘Ieder bedrijf een goed vervolg’. Dat is wederom niet ongemerkt voorbij gegaan.. Adagium is namelijk voor het 3de jaar op rij genomineerd voor de verkiezing van Overnamekantoor van het jaar 2021 in de categorie medium. En daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op!

Stem jij dit jaar ook op Adagium? 🙂

Breng je stem uit
Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Bel ons direct
+31 (0)413 – 22 50 10
Mail ons direct
info@adagium.nl