Nieuws

Maak kennis met Bram Gerrits

Home Kennisbank Maak kennis met Bram Gerrits

Sinds 4 september 2023 is Bram Gerrits onderdeel van Team Adagium. Reden genoeg om nader kennis te maken met hem. Opgegroeid in een ondernemersfamilie, achtergrond in Bedrijfskunde en Finance. Hij is vastberaden om zich de komende jaren te ontwikkelen tot zelfstandig overnameadviseur bij Adagium.

Het voelt vertrouwd

Dat een sollicitatieprocedure snel kan lopen wanneer er een goede klik en vertrouwen is, bewijst Bram in deze. “Eind augustus kwam ik terug van een reis van 4 maanden door Zuid-Amerika. Vervolgens had ik in 1,5 week meerdere gesprekken bij Adagium en ben ik 4 september officieel gestart”, legt Bram uit. “Wat mij betreft typerend voor Adagium: ze zijn toegankelijk en zitten kort op de bal.”

Aandacht voor ondernemen

Corporate finance ligt dicht bij ondernemerschap, iets dat Bram aanspreekt. “Mijn vader heeft jarenlang een elektronicafabriek gehad. Deze verkocht hij 12 jaar geleden, waardoor ik het overnameproces al eens van dichtbij meemaakte. Ik weet hoe intensief en emotioneel zo’n overdracht kan zijn. Dat ik nu andere ondernemers mag helpen bij dergelijke trajecten vind ik dankbaar werk. Het is mooi om hen te begeleiden bij zo’n intensieve fase. Bovendien kan ik op deze wijze ondernemerschap en finance mooi met elkaar combineren.”

Mijn plek nu al gevonden

Bram heeft een duidelijke stip op de horizon: “De komende jaren wil ik mij ontwikkelen tot zelfstandig overnameadviseur. Ik dacht dat ik na mijn opleiding Bedrijfskunde, met specialisatie Finance, al behoorlijk wat wist. Maar ik maak dagelijks een enorme groei door. Enerzijds in sociale vaardigheden, die ontzettend belangrijk zijn in dit vak. Anderzijds in ‘harde’ vaardigheden die met bedrijfsoverdrachten te maken hebben. Gelukkig kwam ik bij Adagium in een omgeving waar iedereen jaren ervaring heeft. Daarnaast ben je hier niet verantwoordelijk voor één deel van het proces, maar word je juist getraind om veelzijdig te zijn. Zodat je op termijn een overnameproces van begin tot eind kunt begeleiden. Daar kijk ik erg naar uit.”

“Bij Adagium krijg ik vertrouwen, verantwoordelijkheid en word ik uitgedaagd. Dat is de snelste manier om te leren.”
Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Bel ons direct
+31 (0)413 – 22 50 10
Mail ons direct
info@adagium.nl