Deal

IBN Facilitair neemt Toekomst Schoonmaakbedrijven over

Home Kennisbank IBN Facilitair neemt Toekomst Schoonmaakbedrijven over

Op 21 december werd bekend gemaakt dat sociale werkgever IBN Facilitair uit Uden het Schijndelse Toekomst Schoonmaakbedrijven overneemt.

IBN Facilitair richt zich, als grote regionale sociale werkgever, op het begeleiden naar passend werk en heeft zo’n 3.400 medewerkers in dienst. IBN Facilitair, met een hoofdkantoor in Uden en vestigingen in Veghel en Oss, voert samen met de gemeenten in Noordoost-Brabant de participatiewet uit. Met de overname van Toekomst Schoonmaakbedrijven realiseert IBN Facilitair een verbreding van het klantenbestand. De bedrijven vullen elkaar qua dienstverlening perfect aan.

Het schoonmaakbedrijf uit Schijndel krijgt een zelfstandige rol binnen IBN Facilitair. De 460 medewerkers van Toekomst Schoonmaakbedrijven blijven allemaal in dienst, het bedrijf blijft zelfstandig opereren vanuit Schijndel.

Voor meer informatie lees hier het artikel in het Brabants Dagblad

Adagium begeleidde IBN Facilitair in dit overnametraject. Namens het team van Adagium de felicitaties aan IBN Facilitair en Maarten Gielen (algemeen directeur IBN), haar zakenpartner Vebego, in het bijzonder Niel Cortenraad, en Toekomst Schoonmaakbedrijven met deze mooie bedrijfsoverdracht.

Bron foto: IBN Facilitair

Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Bel ons direct
+31 (0)413 – 22 50 10
Mail ons direct
info@adagium.nl