Award

Winnaar Fusie & Overname Awards 2021!

Home Kennisbank Winnaar Fusie & Overname Awards 2021!

Met enorme trots delen we mede dat Adagium Bedrijfsoverdrachten voor de tweede keer de Fusie en Overname Award in ontvangst mocht nemen voor Overnamekantoor van het jaar (in de categorie medium). Daarmee prolongeert Adagium de ook in 2020 gewonnen prijs voor een nieuw jaar.

De Fusie & Overname Awards zijn een initiatief van de overnameplatforms Brookz en Dealsuite. Dit jaar was het alweer de 7e editie van deze verkiezingen waarbij er een recordaantal van 123 adviseurs, advocaten, overnamekantoren en investeringsmaatschappijen meededen.

Dit is een prachtige erkenning voor ons gehele team en bevestigd nog eens extra hoe belangrijk een goede en professionele begeleiding bij bedrijfsoverdracht is. Het motiveert ons om hiermee door te gaan en zo nog vele bedrijven te begeleiden bij hun overdrachtsvraagstuk en bij te dragen aan een goede voortzetting van hun bedrijf,

Dank aan iedereen die op Adagium Bedrijfsoverdrachten heeft gestemd. Het oordeel komt tot stand op basis van het oordeel van een vakjury en het aantal stemmen dat het publiek heeft uitgebracht.

Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Bel ons direct
+31 (0)413 – 22 50 10
Mail ons direct
info@adagium.nl