Award

Adagium uitgeroepen tot Overnamekantoor van het jaar 2020

Home Kennisbank Adagium uitgeroepen tot Overnamekantoor van het jaar 2020

Adagium is donderdag 3 december uitgeroepen tot de winnaar van de Fusie & Overname Award en is daarmee Overnamekantoor van het jaar 2020. Jaarlijks organiseert Brookz, het toonaangevende magazine in de wereld van MKB fusies en overnames, het Fusie & Overname Jaarcongres. Tijdens dit congres wordt onder andere de award voor het beste overnamekantoor in de categorie medium uitgereikt. Adagium is tijdens deze digitale bijeenkomst als winnaar bekend gemaakt.

Uitverkozen tot winnaar

Aan deze 6e editie van de Fusie & Overname Awards deden dit jaar een recordaantal van 127 adviseurs, overnamekantoren en investeringsmaatschappijen mee. De prijs is de uitkomst van een gesloten verkiezing onder ruim 1.200 fusie en overnameadviseurs in combinatie met ruim 10.000 endorsement votes van klanten en relaties. Adagium werd uitgeroepen tot de winnaar in de categorie medium. De Fusie & Overname Awards zijn een erkenning voor een gecombineerde prestatie: dealmaking, zichtbaarheid in de markt en bijdrages aan het vak.

Landelijke erkenning

“We zien dit als een beloning voor 15 jaar inspanning en bouwen in de markt”, legt Albert Dominicus, partner bij Adagium, uit. “Hierbij is gebleken dat Adagium een stabiele factor is binnen de fusie en overnamemarkt met een duidelijke focus en expertise in bedrijfsoverdrachten binnen familiebedrijven in het MKB. Fantastisch om nu met het hele team landelijke erkenning te krijgen”. Han Galema en Frank Schuurmans, partners bij Adagium, vullen aan: “Na onze nominatie van vorig jaar zijn we nu tot winnaar uitgeroepen. Al 15 jaar bouwen wij steevast aan onze continuïteit en toekomst. Het doet ons deugd dat wij erkend worden voor onze vakbekwaamheid en betrokkenheid bij onze klanten. Daar gaan wij in 2021 overigens gewoon mee door, want ons credo blijft: ieder bedrijf een goed vervolg”.

Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Bel ons direct
+31 (0)413 – 22 50 10
Mail ons direct
info@adagium.nl