Tom Vestjens heeft onlangs zijn opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch (RAB) afgerond. Als Corporate Finance Analyst wil Tom zich verder ontwikkelen tot zelfstandig adviseur bij Adagium. Met het behalen van deze opleiding zet Tom een goede stap in deze richting. 

De volgende stap

“Om door te groeien naar zelfstandig adviseur is het van belang om alle facetten in bedrijfsoverdrachten onder de knie te krijgen”, vertelt Tom. “Vandaar dat ik deze RAB opleiding heb gevolgd. In deze studie gaat men dieper in op de fiscale en juridische aspecten binnen een bedrijfsoverdracht. Zodra een ondernemer zijn bedrijf verkoopt is het van belang dat dit fiscaal zo goed mogelijk wordt ingericht, zeker wanneer het een familieoverdracht betreft; je wil namelijk een naheffing voorkomen. Het is prettig om hier meer inzicht in te hebben, om beter te kunnen adviseren en om, indien nodig, tijdig een fiscalist of jurist in te kunnen schakelen”.

Meer voordeel behalen voor onze klanten

“Het behalen van de Post Bachelor RAB opleiding bij Avans+ zorgt ervoor dat ik een stap dichterbij het zelfstandiger adviseurschap ben”, legt Tom uit. “Het is goed om jezelf te blijven ontwikkelen. Natuurlijk leer ik veel in de praktijk door aan de vele dossiers binnen Adagium te werken, maar het is ook goed om je kennis te verrijken. Nu dat ik geregistreerd ben in het RAB Register is bevestigd dat mijn fiscale en juridische kennis op niveau is”.

“Binnen Adagium zijn wij continu bezig om onze kennis te verbreden en te verdiepen. Gelukkig is daar ook alle gelegenheid voor. Op deze manier blijft onze kennis up-to-date en zijn wij in ieder overnametraject er altijd scherp op om het beste resultaat voor onze klanten te behalen”, beëindigt Tom.