“Na het besluit om het bedrijf te verkopen, weet je dat je verder kunt”
Matthie van Merwerode, MRE Partners

Na de verkoop van MRE Partners heeft Matthie van Merwerode zeker niet stil gezeten. Sterker nog, dat past helemaal niet bij hem. “Na het besluit om het bedrijf te verkopen, weet je dat je verder kunt.”

Van Merwerode startte in 2005 met zijn bedrijf maar heeft daarvoor altijd als zelfstandige gewerkt. “Ik kan eigenlijk wel zeggen dat ik altijd nog ideeën op de plank heb liggen. Daar kom ik nu aan toe, in samenhang met mijn nieuwe eigen bedrijf Innotran.”

Eén van zijn projecten waar hij echt aan wil werken is de ontwikkeling van een coöperatieve vereniging waarbij diensten centraal staan voor maatschappelijke organisaties en instellingen. “Ik wil een soort van samenwerkingsverband hebben waarbij we in een netwerkachtige omgeving deze organisaties en instellingen kunnen ondersteunen met ieder van onze eigen talenten. Dat kan zijn op mijn gebied – advisering op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en maatschappelijk vastgoed – maar ook op gebied van bijvoorbeeld administratie en ict-oplossingen. Ik wil een coöperatie oprichten waar deze organisaties en instellingen gewoon eenvoudig aan antwoorden kunnen komen. Waar wij als zelfstandigen ons verenigen en onze diensten kunnen aanbieden.”

Matthie van Merwerode

DESKUNDIG IN VERSCHILLENDE BRANCHES

Branche FoodFood & Feed industrie

Branche Maak Industrie(Maak) Industrie

Branche BouwBouw

Branche DienstverleningDienstverlening

Branche GroothandelGroothandel

Branche LogistiekLogistiek

MRE PARTNERS