“Betrokken en bevlogen”
mr. Annelies Jansen, Bernhaege advocaten

In het historische pand midden in het dorp Mariaheide huist Bernhaege Advocaten. Annelies Jansen is de trotse eigenaar. Een vrouw met een missie én een passie. “De taal spreken van de cliënt. Daar gaat het om.”

Wat is de kracht van Bernhaege Advocaten?
“Op kracht en gevoel, binnen de juridische mogelijkheden, lossen wij problemen voor onze cliënten op. We spreken de taal van onze cliënten: wij laten graag zien dat wij hem begrijpen en begeleiden hem het hele proces.”

Wat maakt jullie werk zo bijzonder?
“Onze cliënten komen met een juridisch probleem. Ze gaan naar een advocaat en dat is vaak een ingrijpende situatie. Dat probleem komt in onze handen, zij nemen ons in vertrouwen. Dat vertrouwen zie ik als een groot goed. Dat maakt het bijzonder, vind ik. Dat je daar dan ook zeer zorgvuldig en professioneel mee omgaat, is vanzelfsprekend. Dat streven wij dan ook altijd na.”

Waar zijn jullie uniek in?
“Onze werkwijze wordt enorm gewaardeerd. We handelen vanuit respect voor de cliënt en verliezen de realiteit niet uit het oog. Daar zijn we ook altijd eerlijk over. Communicatie naar onze cliënt staat voorop. Ik probeer alle spanningsvelden altijd inzichtelijk te maken. Ik bereid ze voor op wat er mogelijk gaat gebeuren. Op die manier laat je zien dat je respect hebt voor cliënten en bovendien ontstaat er dan in een zeer korte tijd wederzijds vertrouwen.”

Waarom Adagium?
“Ook Adagium is bevlogen en betrokken bij alles wat ze doen. Ik kende het bedrijf al. Ik was al eens als advocaat in Veghel betrokken geweest bij diverse juridische vraagstukken rondom bedrijfsbeëindiging en overnames. Ik waardeer hun manier van zakendoen en ik herken onze werkwijze. Toen ik begeleiding nodig had voor de overname van Bernhaege Advocaten, was er geen twijfel: Adagium was mijn partij. Dat vertrouwen bleek terecht. Met veel respect voor alle betrokkenen is het ontvlechtingsproces verlopen. Kennis van zaken, betrokken en bevlogen: dat herkennen wij in Adagium.”

mr. Annelies Jansen - Bernhaege advocaten

DESKUNDIG IN VERSCHILLENDE BRANCHES

Branche FoodFood & Feed industrie

Branche Maak Industrie(Maak) Industrie

Branche BouwBouw

Branche DienstverleningDienstverlening

Branche GroothandelGroothandel

Branche LogistiekLogistiek

BERNHAEGE ADVOCATEN

Pofessioneel Juridisch Advies