Podcast - Adagium Bedrijfsoverdrachten - Waarderen in alle facettenWelkom bij ‘Onze podcast’. De podcast van Adagium Bedrijfsoverdrachten. In deze reeks podcasts nemen wij jullie mee in de wereld van bedrijfsoverdrachten en aandelentransacties. We gaan de diepte in op relevante onderdelen in het overnametraject en delen anekdotes uit de praktijk.

Frank Schuurmans, partner bij Adagium, is onze vaste gespreksleider die in de eerste twee afleveringen met zijn gasten uitgebreid stilstaat bij het waarderen van bedrijven. Luister de eerste twee podcast-afleveringen over ‘Waarderen in alle facetten’ nu terug.

ADAGIUM: ONZE PODCAST

Podcast - Adagium Bedrijfsoverdrachten - Waarderen in alle facetten

AFLEVERING 1

Waarderen in alle facetten – Deel 1

In aflevering 1 gaat Frank Schuurmans, partner bij Adagium, in gesprek met Miriam Dragstra (directrice) en Ilse Massart (investment manager) van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) over wat waarderen voor de BOM betekent.

LUISTER AFLEVERING 1
Podcast - Adagium Bedrijfsoverdrachten - Waarderen in alle facetten 2

AFLEVERING 2

Waarderen in alle facetten – Deel 2

In aflevering 2 gaat Frank Schuurmans, partner bij Adagium, in gesprek met Dhr. Joy van der Veer MSc (adjunct professor bij TIAS Business School, gericht op Corporate Finance en Business Valuation) en Ilse Massart (docent bij TIAS opleiding Executive Master of Business Valuation). Centraal staat: het waarderen van bedrijven in alle facetten. Duik mee de diepte in met deze goeroes in Business Valuation.

LUISTER AFLEVERING 2
Podcast - Adagium Bedrijfsoverdrachten - Waarderen in alle facetten

AFLEVERING 3

15 jaar Adagium

In aflevering 3 van Onze Podcast spreekt Frank Schuurmans, partner bij Adagium, met de ‘founding fathers’ van Adagium: Albert Dominicus en Han Galema. Adagium bestaat 15 jaar en in dit gesprek blikken de heren terug op het ontstaan van Adagium.

LUISTER AFLEVERING 3

WILT U ADVIES OVER EEN BEDRIJFSOVERNAME OF -VERKOOP?

Ja, dat wil ik

ONZE VERHALEN

LEES MEER VERHALEN