Podcast - Adagium Bedrijfsoverdrachten - Waarderen in alle facettenWelkom bij ‘Onze podcast’. De podcast van Adagium Bedrijfsoverdrachten. In deze reeks podcasts nemen wij jullie mee in de wereld van bedrijfsoverdrachten en aandelentransacties.

Frank Schuurmans, partner bij Adagium, is onze vaste gespreksleider die met zijn gasten de diepte in gaat op relevante onderdelen in het overnametraject en delen anekdotes uit de praktijk.

ADAGIUM: ONZE PODCAST

Podcast - Adagium Bedrijfsoverdrachten - Waarderen in alle facetten

AFLEVERING 1

Waarderen in alle facetten – Deel 1

In aflevering 1 gaat Frank Schuurmans, partner bij Adagium, in gesprek met Miriam Dragstra (directrice) en Ilse Massart (investment manager) van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) over wat waarderen voor de BOM betekent.

Podcast - Adagium Bedrijfsoverdrachten - Waarderen in alle facetten 2

AFLEVERING 2

Waarderen in alle facetten – Deel 2

In aflevering 2 gaat Frank Schuurmans, partner bij Adagium, in gesprek met Dhr. Joy van der Veer MSc (adjunct professor bij TIAS Business School, gericht op Corporate Finance en Business Valuation) en Ilse Massart (docent bij TIAS opleiding Executive Master of Business Valuation). Centraal staat: het waarderen van bedrijven in alle facetten. Duik mee de diepte in met deze goeroes in Business Valuation.

Podcast - Adagium Bedrijfsoverdrachten - Waarderen in alle facetten

AFLEVERING 3

15 jaar Adagium

In aflevering 3 van Onze Podcast spreekt Frank Schuurmans, partner bij Adagium, met de ‘founding fathers’ van Adagium: Albert Dominicus en Han Galema. Adagium bestaat 15 jaar en in dit gesprek blikken de heren terug op het ontstaan van Adagium.

Podcast - Adagium Bedrijfsoverdrachten - Waarderen in alle facetten

AFLEVERING 4

Werken bij Adagium

In aflevering 4 van ‘Onze Podcast’ spreekt Frank Schuurmans, partner bij Adagium, met Jon Pieper en Roel van Houtum. De heren bespreken hoe het is om te werken bij Adagium.

WILT U ADVIES OVER EEN BEDRIJFSOVERNAME OF -VERKOOP?

ONZE VERHALEN