• de juiste match - ooha media

“Het is een vak om de juiste match te maken”

Adagium ondersteunde Ooha Media in 2014 bij het vinden van de juiste investeerder om deze gewenste groei te kunnen maken. Nu, 4 jaar later, praten we opnieuw met één van de partners van Ooha Media, Rudi Hooijer, om te horen hoe het ondernemerschap gaat.

  • toekomst onderneming noodplan

“Waarborg de toekomst van je onderneming met een noodplan”

Stel dat je als ondernemer plotseling overlijdt, arbeidsongeschikt raakt of in een echtscheiding belandt. Welke effecten hebben in het verleden gemaakte keuzes, opgestelde organisatiestructuur en ingestelde regelingen op de onderneming?

  • vertrouwde samenwerking rob degreef matthieu mureau

Van een potentiële overname naar een vertrouwde samenwerking

In 2014 kwam Rob Degreef voor de vraag te staan of hij ervoor openstond om zijn onderneming over te dragen aan Matthieu Mureau. Er ontstond vervolgens in een stroomversnelling een vertrouwde samenwerking tussen Rob en Matthieu. Nu, 4 jaar later, spreken we Matthieu...

  • Afbeelding overname buienalarm infoplaza

Adagium heeft bijdrage geleverd bij overname app Buienalarm door Infoplaza

Adagium heeft een waardevolle bijdrage geleverd bij de overname van de populaire app Buienalarm door Infoplaza. Infoplaza is onder andere bekend van Weerplaza.nl. Met deze overname verstevigen zij hun marktpositie.

  • Afbeelding samenloop voor hoop

Adagium steunt Samenloop voor Hoop, een geldinzameling voor KWF

Op 1 en 2 september 2018 loopt het team van Adagium mee met de 24 uur loop in Sint Oedenrode. Op 22 mei 2018 is er een loterij georganiseerd in aanloop naar dit event, om geld in te zamelen bij de gemeente Meierijstad. Adagium steunt hiermee het onderzoek naar kanker.

  • Afbeelding Biogas Plus - ENGIE

Biogas Plus overgenomen door multinational ENGIE

Biogas Plus, het toonaangevende bedrijf op het gebied van biovergisting en groengas in Nederland, is door de Franse multinational ENGIE overgenomen. Wij feliciteren de aandeelhouders van Biogas Plus met de succesvolle verkoop van hun onderneming aan ENGIE.

  • afbeelding marco van gerwen

“We plukken nu de vruchten van onze overname van 4 jaar geleden”

In 2014 kwam Adagium in contact met Marco van Gerwen van Van Gerwen Groep BV uit Zeeland om een overname te begeleiden. Nu 4 jaar later spreken we opnieuw met Marco en vertelt hij ons hoe het ondernemerschap hem sinds deze overname vergaat.

  • overnames binnen mkb bedrijven

Meer overnames binnen MKB bedrijven. Hoe kijkt Adagium hier naar?

We nemen de huidige marktontwikkeling op het gebied van bedrijfsovernames binnen MKB bedrijven onder de loep. Er wordt veel over geschreven. Maar herkent Adagium deze trend ook?

WILT U VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN?

Onze experts vertellen u graag meer over de waarde van uw bedrijf

DIRECT CONTACT