• afbeelding adagium borrel

Een geslaagde Adagium Borrel op 27 maart

Gisteren hebben wij, samen met onze relaties, tijdens een drukbezochte borrel de overwinning van de ‘Deal of the Year 2018’ van DCFA en de lancering van het nieuwe magazine ‘Ons Adagium’ gevierd.

 • magazine artikel rondetafelgesprek

Rondetafelgesprek: Banken aan het woord

Bij iedere bedrijfsoverdracht zijn meerdere partijen betrokken. Een speler die hierin altijd een rol heeft is de bank. We spreken tijdens een, door Adagium georganiseerd, rondetafelgesprek met ervaren bankiers van diverse banken.

 • magazine artikel team adagium

“Een sterk team met inmiddels bekende gezichten”

Kijk je naar 12,5 jaar Adagium dan kun je niet om het team heen dat daar onderdeel van is. Daarmee is Adagium namelijk gegroeid tot het bedrijf wat het vandaag de dag is. Een sterk team met inmiddels vaste en bekende gezichten voor de klanten en het netwerk van Adagium.

 • magazine artikel oud collega joris

“Onder de vleugels van Adagium het vak geleerd”

We gaan in gesprek met Joris Kersten. Hij is in de periode van 2010 tot 2014 werkzaam geweest bij Adagium in de functie van corporate finance adviseur. We kijken met hem terug op zijn tijd bij Adagium en wat hij in de jaren daarna is gaan doen.

 • afbeelding bij colom met pijn in het hart

Column Albert Dominicus: Met pijn in het hart

Vorige week sprak ik met een ondernemer die ruim veertig jaar geleden gestart was met zijn bedrijf. In omvang heeft hij een fantastisch bedrijf gebouwd; ruim 120 personeelsleden, tientallen miljoenen omzet, maar de laatste jaren een negatieve cashflow. De crisis overleefd, maar wat nu?

 • Foto John Pieper geslaagd adviseur worden - Adagium Bedrijfsoverdrachten

Een volgende stap om zelfstandig adviseur te worden

We praten vandaag met Jon Pieper, hij werkt als Adviseur in het team van Adagium. Jon is onlangs geslaagd voor zijn opleiding Registeradviseur Bedrijfsopvolging (RAB). Hiermee zet Jon een nieuwe stap in zijn carrière om een zelfstandig adviseur bij Adagium te worden.

 • dcfa deal of the year award 2018

Adagium wint de DCFA Deal of the Year Award

Adagium is donderdag 17 januari uitgeroepen tot de winnaar van de DCFA Deal of the Year Award 2018. Met de begeleiding van het succesvolle overnametraject van Biogas Plus door het Franse energieconcern ENGIE behoorden zij tot de top 3 deals van 2018.

“Elk project heeft zijn eigen charme”

In de januari editie van het magazine van Regio Business is een artikel verschenen over Niels Ansems, Jon Pieper en Tom Vestjens. In dit artikel vertellen zij over de wereld van bedrijfsovernames en overdrachten.

 • mkb veghel

“MKB Veghel heeft smoel gekregen”

Vorige week verscheen er een interview met Albert Dominicus in het magazine Bedrijvig Meijerijstad. Het blad voor ondernemend Meijerijstad en omgeving. Per 1 januari legt Albert zijn rol als voorzitter van VMK, Veghels Midden- en Kleinbedrijf neer.

 • partner new heroes

Partner New Heroes

Adagium heeft zich tot medio 2020 als sponsor verbonden aan New Heroes Basketball. Albert Dominicus: “Ik kijk er naar uit om samen met relaties en personeel de komende tijd te blijven genieten van het basketbal en de voortreffelijke sfeer tijdens de wedstrijden."

 • krollenloop header waarop het team van Adagium Bedrijfsoverdrachten poseert

Krollenloop 2018

Adagium Bedrijfsoverdrachten nam dit jaar deel aan de Ten Miles van de Krollenloop 2018 te Veghel. Dit wordt ook jaarlijks gekoppeld aan een goed doel. Met trots mogen we zeggen dat we medailles in ontvangst mochten nemen voor de eerste en derde plaats.

 • presentatie mvo partners adagium

Inspirerende meeting Adagium

Adagium steunt al sinds jaar en dag twee prachtige initiatieven, in de vorm van Brownies & DownieS en de Stichting Vrienden van Bambanani. Deze twee bevlogen MVO partners gaven gisteren een presentatie en deelden hun inspirerende ondernemersverhaal.

 • foto presentatie adagium agro food week 2018 venlo

Presentatie Agro Food Week 2018

Op donderdag 11 oktober heeft Albert Dominicus van Adagium een presentatie gehouden tijdens de Agro Food Week 2018 bij de high tech campus in Venlo. De strekking van zijn presentatie ging over het verbinden van de regio’s in Zuid Nederland. Download hier de presentatie.

 • foto ondersteuning levensfase bedrijf - adagium bedrijfsadvies

Adagium helpt ons bij elke levensfase van ons bedrijf

We zijn in gesprek met Roland Simons, één van de oprichters van Altavilla B.V. “Adagium is voor ons de vaste partner om vraagstukken rondom overname, medewerkersparticipatie en samenwerkingsverbanden te bespreken. Zij helpen ons bij elke levensfase van ons bedrijf.

 • de juiste match

“Het is een vak om de juiste match te maken”

Adagium ondersteunde Ooha Media in 2014 bij het vinden van de juiste investeerder om deze gewenste groei te kunnen maken. Nu, 4 jaar later, praten we opnieuw met één van de partners van Ooha Media, Rudi Hooijer, om te horen hoe het ondernemerschap gaat.

 • Afbeelding Biogas Plus - ENGIE

Biogas Plus overgenomen door multinational ENGIE

Biogas Plus, het toonaangevende bedrijf op het gebied van biovergisting en groengas in Nederland, is door de Franse multinational ENGIE overgenomen. Wij feliciteren de aandeelhouders van Biogas Plus met de succesvolle verkoop van hun onderneming aan ENGIE.

WILT U VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN?

Onze experts vertellen u graag meer over de waarde van uw bedrijf

DIRECT CONTACT