• Afbeelding interview Han Galema

Het menselijke aspect bij een bedrijfsoverdracht wordt onderschat

Het menselijke aspect bij een bedrijfsoverdracht wordt onderschat. Han Galema aan het woord over verbinden, cijfers en met name de menselijke kant van bedrijfsoverdrachten.

  • Afbeelding Ad van Antwerpen

Hoe Ad van Antwerpen het merk Adagium versterkt

We gaan in gesprek met Ad van Antwerpen van Adekwaad. Hij heeft het afgelopen jaar Adagium aan de hand genomen bij het optimaliseren van hun merk-strategie en branding. Hoe heeft hij dit bij Adagium gedaan?

Respect voor Marion en Louis Brouwers

Respect voor Marion en Louis Brouwers die mede in het belang van Brouwers Exploitatie B.V. nu het complete aandelenpakket in het bezit hebben.

  • private equity familiebedrijven

Lars Vollenberg presenteert zijn onderzoek naar Private Equity voor familiebedrijven


Woensdag presenteerde Lars Vollenberg aan de collega’s van Adagium zijn onderzoek naar Private Equity voor familiebedrijven. Private Equity betekent privaat vermogen. Dit is een wijze van financieel participeren in bedrijven die niet beursgenoteerd zijn.

  • Afbeelding van Oxhill7

“Prijs was nooit een issue. Kwaliteit moet je willen betalen en kwaliteit loont!”


"De prijs? Ik zou niet naar de Zuidas in Amsterdam gaan: Adagium is voor ons de Zuidas van Brabant. Wel sneller, beter, en mogelijk ietsje goedkoper. Maar prijs was nooit een issue. Kwaliteit moet je willen betalen en kwaliteit loont!”

  • Afbeelding van Pieter Welvaarts en Ad Jansen Matrex Mols b.v.

“Het gaat om de belangen van het bedrijf, niet van de persoon op zich”


“Waren we het ergens niet mee eens, dan werd Frank hierin gekend en werd de koers aangepast als dat paste in het gehele plaatje. Na de verkoop blijft Adagium betrokken. Samen met ons bewaakt Frank het proces tot het laatste moment.”

  • Henk Schepens van Maitre Cuisine

“Ik ben erg tevreden met hoe het proces is verlopen”


Bij een belangrijke beslissing is het prettig om begeleid te worden door iemand die je begrijpt. “Onze adviseur van Adagium komt ook uit de foodwereld”, vertelt Henk Schepens. “Dat praat makkelijker en we delen hetzelfde netwerk.”

  • kennismaking tom vestjens

Tom Vestjens, de nieuwe Junior Corporate Finance Adviseur bij Adagium

Het team van Adagium is in oktober uitgebreid. Tom Vestjens versterkt Adagium als Junior Corporate Finance Adviseur. Tom gaat in eerste instantie zijn collega’s ondersteunen, maar hij wil doorgroeien binnen Adagium.

WILT U VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN?

Onze experts vertellen u graag meer over de waarde van uw bedrijf

DIRECT CONTACT