Na 6 jaar onderdeel te zijn geweest van Adagium verlaat Niels Ansems, Corporate Finance adviseur, per 1 september 2020 de specialist in bedrijfsoverdrachten. Niels maakt de overstap naar BSU in Veghel en gaat aan de slag als Business Development Controller. In dit artikel vertelt Niels over zijn ervaringen binnen Adagium en zijn nieuwe uitdaging.

Een nieuwe focus: Business Development Controller

In 2014 is Niels gestart binnen Adagium. Na 6 jaar, waar hij zich heeft ontwikkeld tot zelfstandig Corporate Finance adviseur, is Niels klaar om te groeien binnen andere vlakken. “Het was voor mij duidelijk dat ik meer van de wereld wilde zien en mij verder wilde ontwikkelen”, vertelt Niels. “Bij Adagium heb ik ontzettend veel geleerd op het gebied van Corporate Finance en in het begeleiden van bedrijfsoverdrachten. Daarin richtte ik mij, voor diverse bedrijven, telkens op intensieve processen en projecten van ongeveer één jaar. Nu bij BSU leg ik de focus op één onderneming met als doel het bedrijf te laten groeien. Hier komen mijn interesses in IT en Finance samen. De functie Business Development Controller is een nieuwe, hybride functie waarbij ik mij richt op interne finance, business development, forecasting, en toekomstige overnames. Een gevarieerde functie met meerdere rollen en dat in een jong bedrijf in een dynamische sector”.

Grote stappen gezet dankzij de ruimte en stimulans van Adagium

Niels kijkt met trots terug op zijn periode bij Adagium. “Vanaf dag één werd ik bij Adagium bij alle facetten van het werk betrokken. Met name de eerste twee jaar heb ik mij vakinhoudelijk sterk ontwikkeld. Daar was alle ruimte voor bij Adagium. De omvang en de informele sfeer van het bedrijf zorgden ervoor dat ik alles te zien kreeg van de Corporate Finance wereld. In week 3 zat ik al bij de klant aan tafel. Doordat ik regelmatig in het diepe gegooid werd is mijn ontwikkeling versneld en groeide ik tot een zelfstandig Corporate Finance adviseur. Daarin heeft Adagium mij ook erg gestimuleerd en daar ben ik het team dankbaar voor. De ontwikkeling die ik bij Adagium heb doorgemaakt heeft mij gebracht tot waar ik nu ben en is dit een hele goede start van mijn carrière geweest. Ik ben nu echter op het punt aangekomen dat ik mijn horizon wil verbreden en die volgende stap zet ik met vertrouwen bij BSU”, eindigt Niels zijn verhaal.