Deal

CAD Accent overgedragen aan Arkance Systems

Home Kennisbank CAD Accent overgedragen aan Arkance Systems

CAD Accent B.V., toonaangevende leverancier van CAD-oplossingen in Nederland, is per 1 november overgenomen door Arkance Systems SAS, waarbij eigenaar Peter van Houwelingen zijn aandelen heeft overgedragen. Adagium verzorgde de begeleiding voor CAD Accent B.V. binnen dit verkooptraject van A tot en met Z.

Een goed vervolg voor CAD Accent B.V. en Arkance Systems SAS

Begin dit jaar is Adagium gestart met de begeleiding van algemeen directeur Peter van Houwelingen in dit verkooptraject. Samen hebben we gezocht naar mogelijk interessante partijen die CAD Accent B.V. naar een volgend level kunnen brengen. Met Arkance Systems SAS is daarmee een zeer mooie partij gevonden. Adagium heeft de gehele begeleiding, van waardebepalingen, onderhandelingen en boekenonderzoek tot aan het gereed maken van de overnamedocumentatie verzorgd.

Met deze transactie heeft de onderneming CAD Accent B.V. een schitterend perspectief in zijn markten. Daarbij heeft de overdracht voor zowel Peter van Houwelingen als Arkance Systems SAS een mooie uitkomst. Wij zijn trots dat we deze begeleiding op ons mochten nemen en feliciteren dan ook alle partijen met deze succesvolle overdracht.

Persbericht van CAD Accent
Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Bel ons direct
+31 (0)413 – 22 50 10
Mail ons direct
info@adagium.nl