Event

12 september - Regionale Overname Dagen

Home Kennisbank 12 september – Regionale Overname Dagen

Den Bosch vormt op 12 september het decor voor de Regionale Overname Dagen, hét kennis- en netwerkevent voor ondernemers en investeerders.

Wilt u meer weten over het verkopen of aankopen van een bedrijf? Of gaat u graag een middag netwerken met interessante kennispartners, ondernemers en investeerders?

Dan is de Regionale Overname Dagen, georganiseerd door overnameplatform Brookz, het event waar u bij moet zijn. Je leert van andere ondernemers en ervaringsdeskundigen, bouwt aan je netwerk en voorkomt zo een aantal kostbare fouten.

Waardevol programma

Het programma start om 15.00 uur. U hoort deze middag de verhalen van twee interessante sprekers met praktijkvoorbeelden. Leer van experts en andere ondernemers hoe u de groei van uw onderneming kunt versnellen of juist uw onderneming op een succesvolle manier kunt overdragen. De middag sluiten we om 18.00 uur af met een borrel en de gelegenheid om te netwerken.

Onder andere de volgende onderwerpen komen aan de orde:
• Een pre-exit als startpunt van een volgende groeistap
• Versneld groeien door een bedrijfsovername
• Verschillende vormen van een buy & build strategie
• Samenwerken met een investeerder

Adagium is trots om officiële kennispartner te zijn van de Regionale Overname Dagen. Ook verzorgen wij op 12 september een van de keynote presentaties.

Heeft u interesse om deze middag bij te wonen?

Stuur een mail naar a.dominicus@adagium.nl, wij mogen onze relaties een mooie korting op het event aanbieden. Tickets voor deze middag kosten € 149,- maar voor u als lezer slechts € 109,- (ex btw.).

Meer over de Regionale Overname Dagen
Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Bel ons direct
+31 (0)413 – 22 50 10
Mail ons direct
info@adagium.nl