Inmiddels is Adagium twaalf jaar sponsor van basketbalclub Heroes Den Bosch. De Bossche basketbalclub en Adagium verlengen hun partnership met tenminste drie jaar. Daarnaast wordt de Business Club van Heroes de komende drie jaar omgedoopt tot de Adagium Business Club.

Albert Dominicus, directeur en eigenaar van Adagium, vertelt: “Met een goed gevoel kijk ik terug op de afgelopen twaalf jaar. Heroes Den Bosch is een prachtige club met een uitzonderlijk business platform. Dat we hiervan nog minimaal drie seizoenen deel gaan uitmaken en daarmee op vijftien jaar partnership komen is fantastisch. Het team van Adagium is ook enorm trots dat de Business Club van Heroes de komende drie jaar onze naam gaat dragen.”

Stefan Wessels, General Manager Heroes Den Bosch, is zeer content: “Adagium is een trouwe sponsor van de club en dat blijkt maar weer uit de verlenging van de samenwerking met drie jaar. Sponsors als Adagium zijn de afgelopen jaren enorm belangrijk voor onze organisatie geweest en met de continuïteit die het bedrijf ons biedt kunnen we ook de komende jaren weer verder bouwen. Ik wil Adagium bedanken voor hun loyaliteit en steun als sponsor van Heroes Den Bosch.”