N a de overwinningen van 2020 en 2021, gaan we natuurlijk voor een hattrick! Hiervoor is de eerste stap is al gezet, want Adagium is dit jaar wederom en dit maal voor het 4de jaar op rij genomineerd voor Overnamekantoor van het jaar.

Een prachtige erkenning voor 15 jaar inspanning en bouwen in de markt. Een gecombineerde prestatie gericht op het behalen van de beste deal, zichtbaarheid in de markt en bijdragen aan het vak. Fantastisch om erkend te worden voor onze vakbekwaamheid en betrokken bij onze klanten en daar zijn wij natuurlijk heel erg trots op!

Help jij Adagium om voor de 3e keer Overnamekantoor van het jaar te worden?

Je kunt Adagium helpen om deze verkiezing te winnen van de vier andere genomineerde overnamekantoren. Ga naar de website van de Fusie en Overname Awards en breng je stem uit op Adagium als overnamekantoor van het jaar. Stemmen kan vanaf maandag 21 november, tot uiterlijk donderdag 1 december.

Vanuit heel Team Adagium bedanken wij je alvast voor het uitbrengen van je stem. Natuurlijk houden we je op de hoogte over de uitslag. De Fusie & Overname Awards 2022 worden woensdag 7 december uitgereikt tijdens het Fusie & Overname Jaarcongres, georganiseerd door Brookz. 

Stem jij ook op Adagium?