Gisteren hebben wij, samen met onze relaties, tijdens een drukbezochte borrel de overwinning van de ‘Deal of the Year 2018’ van DCFA en de lancering van het nieuwe magazine ‘Ons Adagium’ gevierd. Wat een grote opkomst, daarvoor willen we alle aanwezigen bedanken. Het is mooi om met elkaar te proosten op het winnen van deze award.

Deal of the Year 2018

Begin van dit jaar heeft Adagium de DCFA ‘Deal of the Year 2018’ award mogen ontvangen. Met de begeleiding van het succesvolle overnametraject van Biogas Plus door het Franse energieconcern ENGIE zijn wij door de vakjury bekroond tot winnaar. Het complete dealteam dat betrokken was bij dit overnametraject werd gisteren in het zonnetje gezet. Dit zorgvuldig samengestelde team, bestaande uit accountants, advocaten, notarissen, een fiscalist en een bank, maakten deze succesvolle deal mogelijk. Lees hier meer over de bijzondere deal tussen ‘David en Goliath’.


V.l.n.r. Mark van der Steen, Annelies Jansen, Jon Pieper, Seine Roelofs, Eric Vermeulen, Albert Dominicus, Lynn van der Wel, Frank Schuurmans.

Bijzondere editie van Ons Adagium

Het nieuwe nummer van ‘Ons Adagium’ staat in het teken van het winnen van de award en het naderende 12,5 jarige jubileum van Adagium dat in 2019 zal plaatsvinden. Het magazine staat boordevol met prachtige verhalen van ondernemers, relaties, collega’s en oud-collega’s over hun ervaringen met deals, Adagium en de markt. Absoluut het lezen waard.