Han Galema - Adagium Bedrijfsoverdrachten

HAN GALEMA

PARTNER

Met Albert Dominicus heeft hij samen Adagium Corporate Finance opgebouwd. Hun genen zitten in het bedrijf. Bij Adagium werken zij samen met enthousiasme op weg naar het beste resultaat. Het beste resultaat komt voort uit partijen die elkaar werkelijk weten te verstaan om tot een zakelijk succes te komen. Enthousiasme ontstaat zodra zij erin slagen partijen tot elkaar te brengen. Emoties die zij tegenkomen boeien hen en maken dit werk uniek.

Als afgestudeerd bedrijfseconoom met een brede ervaring op directieniveau in familiebedrijven kan Han waarde toevoegen aan situaties waarin zakelijkheid en emoties hand in hand gaan. Hij wordt gedreven door de ambitie om voor onze klant een klankbord te zijn op gelijkwaardig niveau. 35 jaar werkervaring, waarbij meer dan 10 jaar op het gebied van fusie en overnames, heeft hem in uiteenlopende zakelijke transacties gebracht waarbij telkens bleek dat menselijke waarde en gevoelens, zoals vertrouwen en oprechtheid de bepalende factoren zijn voor succes.

Het vertrouwen dat telkens in hem gesteld is door hem in de raad van advies van bedrijven te benoemen, beschouwt hij als compliment. Sturing en ondersteuning geven door zijn kennis en netwerk in te brengen, maar ook de kritische noot te plaatsen, is wat in hem gewaardeerd wordt. Recentelijk heeft hij bij Nyenrode de leergang toezichthouder en commissariaten gevolgd om professionaliteit verder te versterken.

De wereld van food en agro is omvangrijk. Han heeft veel kennis vergaard in deze sector en weet dat er nog veel te vergaren is. Het komt me goed van pas als een foodbedrijf ons vraagt om ondersteuning.

Neem contact op met Han:
T: 06-22195682

TEVREDEN KLANTEN