Han Galema - Adagium Bedrijfsoverdrachten

HAN GALEMA

AMBASSADEUR

Neem contact op met Han:
T: 06-22195682

Met Albert Dominicus heeft hij samen Adagium Corporate Finance opgebouwd. Hun genen zitten in het bedrijf. Jarenlang hebben zij samen met enthousiasme gewerkt op weg naar het beste resultaat. Het beste resultaat komt voort uit partijen die elkaar werkelijk weten te verstaan om tot een zakelijk succes te komen. Enthousiasme ontstaat zodra zij erin slagen partijen tot elkaar te brengen. Emoties die zij tegenkomen boeien hen en maken dit werk uniek. Na 15 jaar samen ondernemen binnen Adagium bekleedt Han vanaf 2021 de rol van ambassadeur van Adagium.

Als afgestudeerd bedrijfseconoom met een brede ervaring op directieniveau in familiebedrijven, kan Han waarde toevoegen aan situaties waarin zakelijkheid en emoties hand in hand gaan. Hij wordt gedreven door de ambitie om voor onze klant een klankbord te zijn op gelijkwaardig niveau. 35 jaar werkervaring, waarbij meer dan 15 jaar op het gebied van fusie en overnames, heeft hem in uiteenlopende zakelijke transacties gebracht waarbij telkens bleek dat menselijke waarde en gevoelens, zoals vertrouwen en oprechtheid de bepalende factoren zijn voor succes.

Het vertrouwen dat telkens in hem gesteld is door hem in de Raad van Advies van bedrijven te benoemen, beschouwt hij als een compliment. Sturing en ondersteuning geven door zijn kennis en netwerk in te brengen, maar ook de kritische noot te plaatsen, is wat in hem gewaardeerd wordt. Recentelijk heeft hij bij Nyenrode de leergang toezichthouder en commissariaten gevolgd om professionaliteit verder te versterken.

De wereld van food en agro is omvangrijk. Han heeft veel kennis vergaard in deze sector en weet dat er nog veel te vergaren is. Het komt goed van pas als een foodbedrijf ons vraagt om ondersteuning.

TEVREDEN KLANTEN