“Proactieve dienstverlener pur sang”
Rob Gielens, Riemersma Leasing

Riemersma Leasing is een middelgrote leasemaatschappij en biedt mobiliteitsoplossingen voor het MKB. “Betrokken zijn bij onze klanten, dat is onze kernwaarde. Persoonlijke aandacht staat als vanzelfsprekend bij ons hoog in het vaandel.” Ook na de overname van Van den Brandt Autolease en dus een groei in haar wagenpark blijft die kernwaarde overeind. Directeur Rob Gielens aan het woord over ambitie, dienstverlening en specialiteiten.

Een groei van 1700 naar 2200 voertuigen. Een flinke stap voorwaarts.
“Inderdaad, een flinke groei voor ons middelgrote bedrijf, maar onze ambitie is juist groeien. Uiteraard heb je een jaarlijkse autonome groei maar wij wilden meer. De wens was er vijf jaar geleden al. Ik zeg wel eens dat dit het langstlopende dossier van Adagium is geweest, maar het resultaat mag er zeker zijn. Wij zijn buitengewoon tevreden.”

Mobiliteitsoplossingen voor het MKB. Daar staan jullie voor, nietwaar?
“Wij zijn graag de dienstverlener die de optimale mobiliteitsoplossingen biedt die aansluiten bij de wensen en behoeften, cultuur en organisatie van onze klanten. Persoonlijke aandacht, weten wat onze klanten willen en wie ze zijn: daar gaat het bij ons om.”

Wat is jullie kracht dan?

Een persoonlijke proactieve benadering naast een transparante advisering vormen de basis voor onze dienstverlening. Wij begeleiden onze relaties bij het bepalen van hun mobiliteitsbeleid en het opstellen van een autoregeling. Op een heldere manier, op maat en merkonafhankelijk en passend bij de cultuur van de klant. Alle aandacht en maatwerk tegen een marktconforme prijsstelling. Hiermee maken wij het verschil.”

Dat er ambitie is mag duidelijk zijn. De overname is rond, de implementatie is bijna afgerond. Wat zijn de vervolgstappen?

“Wij blijven ambitieus, maar alles op zijn tijd. Wij willen de implementatie van de twee bedrijven optimaal afronden, met als doel de klanttevredenheid maximaal te houden. Dat is de doelstelling voor dit jaar. Maar als ondernemer blijf je natuurlijk gericht op de toekomst. Ik sluit groei dan ook zeker niet uit…”

Rob Gielens - Riemersma Leasing

DESKUNDIG IN VERSCHILLENDE BRANCHES

Branche FoodFood & Feed industrie

Branche Maak Industrie(Maak) Industrie

Branche BouwBouw

Branche DienstverleningDienstverlening

Branche GroothandelGroothandel

Branche LogistiekLogistiek

RIEMERSMA LEASING

Een Leasemaatschappij die bij u past