Deal

Waardevolle begeleiding bij succesvol overnametraject binnen de taxiwereld

Home Kennisbank Van Driel Groep neemt Van Dijk uit Cuijk over

Van Driel Groep, het Osse bedrijf gespecialiseerd in personenvervoer over de weg, neemt branchegenoot Taxi en Touringcar Van Dijk uit Cuijk over. Adagium heeft Van Dijk Taxi, de verkopende partij, begeleid gedurende dit overnametraject.

We hebben met plezier deze strategische overname in de taxiwereld begeleid. We zijn blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren op het gebied van waarderen, onderhandelen en focussen op de regio, waardoor deze mooie verbinding tot stand is gekomen. Onze felicitaties gaan uit richting Van Dijk Taxi en Van Driel Groep.

De cirkel is nu weer rond

Sjel: “De handtekeningen zijn gezet en de overname is rond. Op de achtergrond zet ik mij nog steeds voor het bedrijf in, maar dat zal naar verloop van tijd geleidelijk afnemen. Voor mij is het leven als ondernemer met personeel echt voorbij. Bovendien is het in deze tijd ook lastig om weer als kleine ondernemer iets compleet nieuws op te bouwen. Ik wil niet meer zo veel om handen hebben en niet meer de druk ervaren van alles wat daarbij komt kijken.” Sjel gaat zijn activiteiten in het vastgoed verder ontwikkelen. “Op dit moment richt ik me op enkele vastgoedprojecten, dit wil ik blijven doen. Daarnaast ga ik nu ook meer van mijn vrijheid genieten. Zo ben ik zojuist teruggekomen van mijn vakantie naar Andalusië. Het toeval wil dat ik daar Albert van Adagium weer tegen het lijf liep. Dat maakte voor mij dat de cirkel weer rond was.”

Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Bel ons direct
+31 (0)413 – 22 50 10
Mail ons direct
info@adagium.nl