Deal

Het verhaal van Oxhill7 in de woorden van Milo van Osch

Home Kennisbank Het verhaal van Oxhill7

Milo van Osch: Ik leerde Frank Schuurmans van Adagium dit voorjaar kennen. OxHill7 zocht naar een partij voor de bedrijfswaardering, met aansluitend een verkoop of buyin. De waardering verliep snel en soepel, het werd een management buyin. Deze hebben we vanaf augustus 2017 ingezet en begin december 2017 uitermate succesvol afgerond. De eerste kennismaking in mei verliep heel soepel. Waarbij Frank ons tijdens de (gratis) intake alle ruimte gaf om het proces te doorgronden. Hij legde alles goed uit, voor ons was deze wereld volstrekt nieuw. Het voelde meteen al goed. Frank is een top professional, hij is een strakke regisseur in het traject, hij beschikt over formidabele kennis van bancaire mores en hij is een stevige onderhandelaar naar externe financiers.

Hij haalt voor aandeelhouders het onderste uit de kan maar houdt ze ook scherp op te realiseren doelstellingen en uitgezette lijnen. Ook binnen de afspraken die we in het traject gemaakt hadden was hij accuraat en nauwlettend. Hij weet scherp de lijn te bewaken tussen hetgeen waarvoor Adagium is ingehuurd en eventuele tussentijdse beslommeringen binnen de onderneming of tussen belanghebbenden. Hij blijft altijd oplossingsgericht, praktisch ingesteld met veel kennis van zaken, gemoedelijk en ondersteunend. Gelijktijdig durft hij ook te zeggen “Daar ga ik niet over”.

Een fantastisch mooi en snel verlopen traject. Adagium: bij afronding van het traject heb ik Frank laten weten: als OxHill7 ooit in is voor nieuwe overnames, dan wil ik Adagium en jou erbij hebben. Het mooiste is denk ik wel dat er in het eerste uur van onze kennismaking een forse klik was. Dat is natuurlijk grotendeels persoonsgebonden. En dat komt omdat Frank oprecht dienstbaar, service- en oplossingsgericht is.

De prijs? Ik zou niet naar de Zuidas in Amsterdam gaan: Adagium is voor ons de Zuidas van Brabant. Wel sneller, beter, en mogelijk ietsje goedkoper. Maar prijs was nooit een issue. Kwaliteit moet je willen betalen en kwaliteit loont!

Adagium, Frank, super organisatie, super mens!

Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Bel ons direct
+31 (0)413 – 22 50 10
Mail ons direct
info@adagium.nl