Op de laatste donderdag van de maand september houdt Adagium al jaren haar traditionele golfdag. Zo dus ook weer donderdag 28 september. De locatie was Golfpark De Schoot te Sint Oedenrode. Adagium heeft elk jaar als thema het verbinden van mensen. Deelnemers vanuit verschillende invalshoeken waren aanwezig op deze golfdag.

Zoals gebruikelijk speelde men in een flight van 3 personen. Immers als je met 3 personen speelt dan heb je direct contact met alle medespelers in de flight. Ondanks dat er topgolfers bij waren met een erg lage handicap hebben we besloten om samen te spelen, zonder verrekening van de handicap. Het gaat bij de golfdag van Adagium immers om het contact tussen mensen en niet op de prijzen. Uiteraard waren er wel enkele prijzen die breed tussen de deelnemers werd verdeeld. Zo werd op hole 4 de neary geplaatst en op hole 6 de Longest. Uniek was de uitdaging voor alle teams op hole 5. Op hole 5 staat sinds dit jaar een reclamebord van Adagium. Om die reden werd aan alle deelnemers gevraagd om op hole 5 een selfie te maken met het bord van Adagium. Alle teams hebben hun unieke foto ingeleverd.

Na binnenkomst werd de innerlijke mens voorzien van een hapje en een drankje en was er voldoende gelegenheid om te netwerken tussen de leden van de diverse flights. Adagium en haar gasten kunnen terugkijken op een geslaagde golfmiddag.