WAAROM PRIVATE EQUITY VOOR FAMILIEBEDRIJVEN?

Adagium heeft onderzoek gedaan naar hoe interessant Private Equity kan zijn als alternatieve oplossing van bedrijfsoverdracht voor familiebedrijven die binnen de eigen familie geen opvolger hebben. Private Equity betekent privaat vermogen, dit is een wijze van financieel participeren in bedrijven die niet beursgenoteerd zijn.

WHITEPAPER

In deze whitepaper hebben wij de voor- en nadelen duidelijk op een rij gezet en weerleggen we het slechte imago van Private Equity. Wanneer er binnen de familie geen opvolger is dan dient de ondernemer naar andere opties van overname te kijken.

Private Equity kan zeker een interessante optie zijn voor familiebedrijven om mee in overweging te nemen wanneer zij voor een bedrijfsoverdracht komen te staan.

Download* de whitepaper en zie wat de mogelijkheden zijn van Private Equity bij bedrijfsoverdracht van familiebedrijven.

*Als u uw gegevens invult ontvangt u direct de whitepaper in uw mailbox. Daarna zult u maximaal 1x per week van ons een nieuwsbrief ontvangen met interessante informatie of nieuwe e-books/whitepapers die wij uitgeven.

INTERESSE?

  • Wij gebruiken de door u ingevulde gegevens om u op geautomatiseerde wijze meer informatie toe te zenden. Meer weten? Privacybeleid.

DESKUNDIG IN VERSCHILLENDE BRANCHES

Branche FoodFood & Feed industrie

Branche Maak Industrie(Maak) Industrie

Branche BouwBouw

Branche DienstverleningDienstverlening

Branche GroothandelGroothandel

Branche LogistiekLogistiek

MEER WETEN OVER BEDRIJFSOVERNAMES?

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op

DIRECT CONTACT