Beholders is een vijfdaags documentairefestival op diverse locaties in de kernen van Meierijstad. Van woensdag 7 tot en met zondag 11 oktober 2020 is de tweede editie. Beholders organiseert meer dan zestig voorstellingen en geeft daarna alle aandacht en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. 

Toen Mark en Willem, de organisatoren van Beholders, ons benaderden, wisten wij meteen dat wij met Adagium wilden sponsoren. Beholders is een uniek evenement in Meierijstad, het zorgt voor mooie dialogen en het biedt een geweldige beleving aan zijn bezoekers. Het verrijkt onze gemeente en het zorgt er bovendien voor dat de 13 kernen van Meierijstad meer met elkaar verenigd raken.

We bieden onze relaties graag iets bijzonders aan. Dat kregen we vorig jaar, toen wij ook al sponsor waren, ook terug van hen: iedereen was razend enthousiast. Een duidelijke win-winsituatie dus. Als relatie van Adagium kun jij je aanmelden voor twee tickets van een documentaire naar keuze.

Programma

Beholders presenteert een uiterst gevarieerd programma. Op dit vijfdaagse documentairefestival passeren diverse thema’s de revue. Bekijk wat Beholders te bieden heeft.

Aanmelden

Wilt u graag een avondje uit en een van de documentaires uit het programma van Beholders bekijken? Via deze link kunt u zich aanmelden voor tickets.